Anne et Valentin

De ontwerpers van Anne et Valentin mengen op subtiele wijze geometrie met materiaal en kleur. Zo creëren ze een fraai scala aan monturen. (FR)

Bezoek website
Bolon

Bolon speelt met de collectie zonnebrillen in op de nieuwste modetrends met hoogwaardige kwaliteitsframes vol unieke en elegante eigenschappen. (IT)

Bezoek website
Bulgari

De collectie van Bulgari weerspiegelt elegante Italiaanse klasse. Elk montuur is een geraffineerd product met de allure van een juweel. (IT)

Bezoek website
Cartier

Gracieus en origineel: de bril van Cartier geeft blijk van tijdloze klasse en kwaliteit. De frames illustreren de passie voor verfijnde details. (FR)

Bezoek website
Dior

Dior staat voor jong en stijlvol. Geometrische lijnen worden creatief gecombineerd met iconische patronen tot een klassevolle look. (FR)

Bezoek website
Double O

De bijzondere brillen van Double O zijn heerlijk om te dragen. Door het sublieme ontwerp van de houtstructuren met verschillende graanpatronen en kleurvariaties, trekken ze de aandacht en lokken spontane complimentjes uit. (GR)

Dragon

Vintage en cool zijn de sleutelwoorden bij Dragon. Het typische scharnier onthult op verrassende wijze het logo in vlammend rood. (VS)

Bezoek website
Façonnable

De collectie van Façonnable is bescheiden en ingetogen met nostalgische elementen, maar steeds origineel en met een hoog draagcomfort. (FR)

Feb 31st

De brilmonturen van FEB31st zijn opgebouwd uit 12 lagen houtfineer die u kunt kiezen uit 34 uitgekiende kleuren. U kunt ze naar eigen wens samenstellen tot een volledig gepersonaliseerde ‘colour sandwich’. (IT)

Bezoek website
Funk

Funk verrast met hippe en trendy ontwerpen door toevoeging van een tikkeltje eigenzinnigheid. (DE)

Bezoek website
G-star Raw

De passie voor innovatieve vormgeving en vakmanschap waar G-star voor staat, komt tot uiting in verrassende, stoere elementen zoals zichtbare schroeven en constructiedetails.  (NL)

Bezoek website
Gold & Wood

Gold & Wood integreert edele materialen als hout, buffelhoorn en goud in luxueuse en comfortabele brilvormen. (LU)

Bezoek website
Harry Lary's

De unieke frames van Harry Lary’s vertonen retro-futuristische vormen om een onconventionele, chique en elegante stijl te creëren. (FR)

Bezoek website
Hoet Couture

De monturen van Hoet Couture onderscheiden zich door een exclusieve stijl. ‘Made in Belgium’ is deze unieke collectie ge-3D-printe brillen uit titanium. Opvallend onopvallend en onopvallend opvallend. (BE)

Hoffmann

De veelzijdige monturen van Hoffmann gaan van actueel tot tijdloos. Ze zijn ontworpen in duurzame en natuurlijke materialen zoals hout en buffelhoorn. (DE)

Bezoek website
Komorebi

Bij Komorebi is elk model geïnspireerd op transparantie, licht en reflectie. De innovatieve impuls van de ontwerpers leidt naar standingvolle monturen met doordachte details. De oortippen van elke bril zijn een gestileerd boomblad, het kenteken van het merk. (BE)

Bezoek website
L.G.R.

Geïnspireerd door exotische invloeden en zuiderse glamour produceert L.G.R. een originele brillenlijn via traditionele methoden. (IT)

Bezoek website
Lafont

Brillen van Lafont zijn een tikje rebels doordat de vormen en subtiele kleuren durven afwijken van de traditionele monturen. Mooie kleurencombinaties verwerkt in een unieke mix van materialen. (FR)

Bezoek website
Lunor

Steve Jobs en John Lennon droegen Lunor. Lunor is luxe, met de hand vervaardigd naar een evenwichtig, harmonieus ontwerp en met zorgvuldig uitgekozen grondstoffen. (DE)

Bezoek website
Marni

De visuele taal van het merk Marni getuigt van grafische rebellie. Kenmerkend zijn de contrasterende stoffen, de sculpturale vormen en onconventionele details. Alle modellen zijn uniek en spelen met contrasterende kleuren en materialen.(IT)

Bezoek website
Masunaga

Masunaga scoort niet alleen door de sublieme en originele stijl maar vooral door de uitstekende pasvorm van de monturen, de finesse in de details en de kwaliteit van de materialen. (JA)

Bezoek website
Mykita

De Mykita + Maison Martin Margiela-collectie vloeit voort uit een collectief concept. De ontwerpers houden van radicaal experimenteren met historische vormen en constructies. (DE/FR)

Bezoek website
Natan

De unieke zonnebrillenlijn van Natan omvat exclusieve modellen van topkwaliteit, haarfijn uitgebalanceerd en tijdloos. Ze zijn een stijlvoorbeeld van vrouwelijkheid en raffinement. (BE)

Bezoek website
Nike

Door de toepassing van superieure technologie kan je als sporter in alle omstandigheden vertrouwen op de Nike-zonnebril om de zon te trotseren. (US)

Bezoek website
Orgreen

Het prachtig brillenmerk Orgreen haalt inspiratie in klassieke lijnen en vertaalt ze tot  inventief en minimalistisch topdesign. (DK)

Bezoek website
Oscar Magnuson

Oscar Magnuson fascineert met soberheid. De bijzondere aantrekkelijkheid van zijn monturen schuilt in de zachte kleuren en de originele vormen. (SE)

Bezoek website
Porsche Design

Bij Porsche Design zit u goed voor een sportieve en comfortabele bril met luxueuse uitstraling. De vormen zijn lineair en zuiver, maar bovenal geraffineerd tot in het kleinste detail.  (DE)

Bezoek website
Prada

Wie houdt van elegantie en luxe, zal dol zijn op de collectie van Prada. De monturen hebben een kenmerkend verfijnd avant-gardistisch design met vintage details . (IT)

Bezoek website
Prodesign

Het ontwerp van ProDesign streeft naar een ingetogen, strak en stijlvol karakter. Het merk biedt een ruime keuze aan levendige en frisse keuze innovatieve monturen. (DK)

Bezoek website
Ray Ban

Het verfijnde design, de keuze van materialen en de aandacht voor details zijn de kernwoorden bij Ray Ban. Een uiteenlopende reeks modellen en stijlen waaronder onvergankelijke en iconische modellen. (IT)

Bezoek website
Reiz

Reiz gelooft in een succesvolle spanning tussen oud en nieuw, tussen charmant en visionair. In dit thema passen collecties met een retro-futuristische look. (DE)

Bezoek website
Robert La Roche

Met zijn geavanceerde ontwerpen, prachtige materialen en speciale kleurencombinaties creëert Robert La Roche een revolutionaire luxebril. (AT)

Bezoek website
Serengeti

Serengeti-zonnebrillen zijn uniek in design en technologie. De lichtgevoelige moleculen in het glas passen zich constant aan de lichtintensiteit aan, wat een bijzonder hoog draagcomfort biedt.  (US)

Bezoek website
Silhouette

De Silhouette past bij elke gelegenheid door zijn klassieke, sobere maar tegelijkertijd trendy design. Gemaakt met liefde voor detail en harmonie. (AU)

Bezoek website
Sunday Somewhere

Sunday Somewhere hanteert een eenvoudige filosofie: de creatie van vintage geïnspireerde monturen met een frisse en tijdloze look, maar met bijzondere details. (AU)

Bezoek website
Theo

De theo-drager wil in de kijker lopen met kwaliteit, originaliteit en exclusiviteit. De uitgesproken speelsheid in vorm en materiaal kenmerkt de eigenzinnige en kleurrijke brillen. (BE)

Bezoek website
Theo by Matali Crasset

De passie voor kleur, hedendaags design en innovatie brengt de ontwerpers theo en Matali Crasset tot een concept met pit: een comfortabele, exclusieve bril die uw karakter benadrukt.  (BE/FR)

Theo by Tim Van Steenbergen

De zonnebrillen van theo by Tim Van Steenbergen zijn een lust voor het oog. De contrastrijke brillen zijn tegelijkertijd glamoureus en mysterieus. Het design is retro én uiteraard opvallend, met een knipoog naar de Hollywoodsterren van jaren ’40 en ’50. (BE)

Bezoek website
Thierry Lasry

Thierry Lasny pakt uit met gedurfde zonnebrilontwerpen die refereren naar de jaren ’80. De vintage geïnspireerde contouren vertonen met futuristische details. (FR)

Bezoek website