Dé trends voor het najaar: de nieuwe najaarscollectie bij je opticien

Met het vallen van de blaadjes, wisselt ook de collectie bij je opticien. Da’s logisch, want de strafste designers uit de wereld van kijkmode hebben weer gewéldige monturen voor je ontworpen. Tijd om die eens onder de loep te nemen. 

Wat zijn de trends voor brillen in de herfst en winter van 2021-2022? Wat is hot – en wat is not? We stelden weer met zorg een nieuwe collectie voor je samen. En dit mag jij verwachten:

Back… to the future!

Het verleden blijft een bron van inspiratie. De roaring sixties en de stijlvolle seventies vormen de basis voor tal van geweldige monturen. Zowel gevestigde merken als frisse, jonge designers kijken naar die gouden jaren en… maken er superontwerpen van voor vandaag! 

Denk: uitgesproken vormen, stijlvolle en warme materialen – allemaal in combinatie met een typische vintage look & feel. Laat maar komen!

Elegant tot in de details

Mag het ietsje meer zijn? Natuurlijk! Daarom schitteren ook de klassieke, volle monturen weer als vanouds. Als je houdt van aanwezige ontwerpen die meteen in het oog springen, zit je met de najaarscollectie helemaal goed. 

Opvallend: ook de iets zwaardere modellen hebben een elegante make-over gekregen. Zo draag je ze voor die serieuze meeting op kantoor én bij je swingende outfit voor dat avondje uit. Rechthoekig, druppelvormig of cat-eye? Jij kiest!

Lekker warm zeg!

Het mogen dan wel koude seizoenen zijn, in de brilmode is daar weinig van te merken. De nieuwe generatie monturen wordt gekenmerkt door intense, aardse tinten. Ze roepen het gevoel op van een winterse blokhut met knetterend haardvuur. Maar zijn toch levendig genoeg om jouw stijl stralend in de verf te zetten.

Zowel de klassieke, moderne als baanbrekende modellen spelen uitgebalanceerde spelletjes met warme tinten, uitgesproken accenten en diepe kleuren. Het resultaat: monturen waar je uren naar (en door) blijft turen.

Kom de collectie ontdekken!

Benieuwd hoe dat er allemaal in het écht uit ziet? Kom snel langs om onze nieuwe najaarscollectie uit te proberen!