Week van het Zien: 4 redenen voor een gratis oogscreening bij je opticien

Campagnebeeld Week van het Zien 2020

Tijdens de Week van het Zien (tussen 3 en 10 oktober) focussen we ons volledig op jouw zicht. En om je goed te kunnen helpen, moeten we eerst weten wat het kijkprobleem precies is. Daarom is een gedetailleerde oogscreening zo belangrijk. Want meten is weten!

Waarom een oogscreening? Daarom!

Een oogscreening is cruciaal als je de wereld weer helder wilt kunnen zien. Want op basis van je resultaten meten wij je de juiste bril of lenzen aan. Maak dus snel je afspraak. We geven je 4 redenen waarom je dat best zo snel mogelijk doet:

 1. Beter voorkomen dan…
  Soms heb je niet goed door dat je zicht verslechtert. Of stel je het dragen van lenzen of een bril de hele tijd uit. Dat is niet zo’n goed idee. Want hoe vroeger je kijkproblemen detecteert, hoe aangenamer het leven wordt. De juiste bril maakt namelijk een wereld van verschil. Wacht dus niet tot het te laat is: laat je ogen op tijd testen!
 2. De eerste stap naar een helder zicht
  Testen is één ding. Aan de slag gaan met de resultaten is nog een ander. Je opticien interpreteert de resultaten van je oogmeting en koppelt daar de juiste glazen of lenzen aan. Zo krijg jij de kijkoplossing die perfect bij jouw zicht past, zonder fouten!
 3. Geen wachttijden
  Bang voor lange wachttijden voor jij je ogen kan laten testen? Hoef niet, hoor! Bij je opticien kan je zomaar binnenwandelen, voor een oogscreening van hoge kwaliteit. Of maak een afspraak op een moment dat jou past. Als je vlot wilt weten hoe je zicht er voor staat, is een bezoekje aan je opticien dus een slimme keuze!
 4. Helemaal gerust
  Merkt je opticien dat er zich toch een medisch probleem voordoet met je ogen? Dan zal hij of zij je zonder aarzelen doorverwijzen naar een arts of specialist. Dat hoort nu eenmaal bij de eerlijke aanpak van je opticien. Je kan dus helemaal gerust vertrouwen op zijn of haar advies!

Tijd voor een oogscreening?

Kom tijdens de Week van het Zien (3-10 oktober) langs bij je opticien voor een vrijblijvende oogscreening. Spring binnen of maak jouw afspraak!