Oogmeting

80% van alle informatie die we ontvangen komt via onze ogen. Kranten, televisie, computer, smartphone. Onophoudelijk worden we overstelpt met visuele boodschappen. Onze ogen kunnen dus best alle beschikbare steun gebruiken.

Kom langs voor een vrijblijvende oogscreening of maak een afspraak. 

Maak een afspraak

Van meting tot het perfecte glas

Met vooruitstrevende oogmetingsapparatuur (Zeiss i.Profiler) wordt zowel de sterkte (dioptrie), maar tegelijk ook de lengteas van de oogbol en de pupil-diameter (dag- en nachtzicht) opgemeten. 

Deze metingen leveren de basis voor de nieuwste generatie gepersonaliseerde brilglazen met een beduidend verbeterde scherpte en draagcomfort.

Image
Image

Wij brengen uw ogen en zicht in beeld

Het innovatieve centreertoestel (Zeiss Visufit 1000) bevat 9 camera’s en maakt zo een 180° foto van jouw gezicht en de stand van jouw nieuwe bril. Deze metingen worden ook meegenomen bij de productie van de brillenglazen en stellen ons bovendien in staat om de glazen uiterst precies te centreren. 

 

Gepersonaliseerde brillenglazen

Standaard brillenglazen worden steeds vaker vervangen door gepersonaliseerde brillenglazen aangepast aan jouw levensstijl en behoeften. Probeer ze!

Image